Fazla Yemenin Zararları Nelerdir? Önüne Nasıl Geçilir? Fazla Yemek Yemek Çarpıntı Yapar mı?
Gereğinden fazla besin tüketmek, midenin daha fazla enzim üretmesi ve aşırı enerji harcaması söz konusu olur.
Gereğinden fazla besin tüketmek, midenin daha fazla enzim üretmesi ve aşırı enerji harcaması söz konusu olur.
Sigarayı bırakmak isteyenler için geliştirilmiş alternatif bir yöntem olan nikotin sakızı; acı bir tada sahip olan, sigaranın içerisinde yer alan zift ve diğer zararlı kimyasal maddeleri almadan vücuda az miktarda nikotin girmesini sağlayan ve böylece sigara içme isteğini azaltan uygulamadır.
Nikotin bandı; sigara içme isteğinin azalmasına yönelik uygulanan ve sigaryı bırakmak için yaygın bir şekilde kullanılan tekniklerden biridir.
Doğada renksiz ve sıvı bir halde bulunan nikotin, bağımlılık meydana getiren, zehirli bir maddedir.
Birçok kişinin yaşadığı iştah kontrolü problemi genel olarak fazla kiloların ana sebebidir.
Huzursuz bağırsak sendromu; kalın bağırsağı etkileyen, ishal, kabızlık, şişkinlik ve kramp gibi belirtileri ile kendini gösteren bir tür sindirim sorunudur.
Gluten içermeyen ve lif bakımından oldukça zengin olan hindistan cevizi unu; çölyak hastaları için oldukça sağlıklı olan, hem çocukların hem bebeklerin rahatça tüketebileceği, besin değeri oldukça yüksek olan sağlıklı un çeşitlerinden birisidir.
Kadınların pek çoğunda meydana gelen çene kılları, her ne kadar yaygın olsa da bazı durumlarda ciddi sağlık sorunlarının habercisi ya da belirtisi olabilmektedir.
Kuru kayısı diyeti; sindirim sisteminin etkili bir şekilde çalışmasını sağlayan, içeriğinde vitamin ve mineraller sayesinde hastalıklara karşı koruyucu olan, kısa sürede etkili kilo vermeye yardımcı olan bir beslenme yöntemidir.
Pamuk yağı; koyu kahverengiye yakın kırmızı bir renge sahip olan, pamuk çekirdeklerinin öğütülmesi ile elde edilen, yenilebilir özellikte olan bitkisel bir yağdır.